Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، اسماعیل زارعی کوشا عصر امروز در بازدید و جلسه بررسی پروژه انتقال آب از سد آزاد به تصفیه خانه سنندج که با حضور مدیرعامل شرکت آب و نیروی ایران برگزار شد، دو پروژه مهم سد آزاد و ژاوه را دارای اهمیت عنوان کرد و اظهار داشت: این دو طرح از پروژه‌های پیشران کردستان هستند که علاوه بر آبرسانی، در تحول اقتصادی استان دارای اهمیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخود وظیفه می‌دانیم که مسائل اساسی استان را پیگیری و به نتیجه مطلوب برسانیم،گفت: علاوه بر پیگیری و اتمام دو سد آزاد و ژاوه، در سدهای دیگر استان نظیر سد چراغ ویس سقز و سد بانه نیز مشکلاتی داریم که در سفر رئیس جمهور و وزیر نیرو به استان پیگیری خواهیم کرد.

زارعی.کوشا به هزینه اتمام دو سد آزاد و ژاوه نیز اشاره کرد و افزود: در مجموع برای این دو سد مهم یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان نیاز است که تلاش می‌کنیم با استفاده از ماده ۵۶ آنها را به بهره‌برداری کامل برسانیم.

استاندار کردستان در ادامه به نگاه مثبت رئیس جمهور و هیات دولت به کردستان و توسعه همه جانبه آن نیز اشاره کرد و گفت: در موضوع تهاتر نفت برای اتمام پروژه‌ها می توانیم از این ظرفیت قانونی استفاده کنیم و چون طرف قرارداد قرارگاه خاتم است انجام این کار به سهولت امکان‌پذیر است.

وی همچنین ضرورت بررسی و ضعیت آب سد ژاوه و مسائل زیست محیطی و بهداشتی آن را مهم توصیف کرد و گفت: لازم است جلسه‌ای در سطح کشوری و با حضور دستگاه‌های ملی برای این موضوع برگزار کنیم.

زارعی‌کوشا همچنین هدف دولت سیزدهم را به اتمام رساندن پروژه‌ها در کمترین زمان ممکن ذکر کرد و گفت: برای طرح‌های مهم آب در استان و خصوصا دو سد آزاد و ژاوه با نرخ امروز ۳۰ هزار میلیارد تومان هزینه  شده است. 

استاندار کردستان اظهار کرد: دو سد آزاد و ژاوه از پروژه‌های بزرگ‌مقیاس استان هستند و امید دارم تا پایان سال ۱۴۰۲ این دو سد به طور کامل به بهره‌برداری برسند.

وی اضافه کرد: با انجام این همه هزینه مردم باید شیرینی و حلاوت این پروژه‌ها را احساس کنند.

استاندار کردستان ابراز امیدواری کرد، تا پیش از شروع فصل گرما پروژه مهم انتقال آب از سد آزاد به تصفیه‌خانه سنندج به اتمام برسد.

مدیرعامل شرکت توسعه آب و نیروی ایران نیز  اتمام پروژه‌های آبی استان تا دو سال آینده را جزو برنامه‌های وزارت نیرو نام برد و گفت: اتمام سامانه انتقال آب سد آزاد، آبرسانی به سنندج و انتقال آب سد ژاوه به دشت‌های شرقی استان به عنوان اولویت‌های استان به دولت معرفی شد است.

رضوی اضافه کرد: به طور متوسط هر ۶ ماه یک طرح بزرگ آبی در کردستان مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

وی همچنین در خصوص ارتقا تصفیه خانه فاضلاب سنندج گفت:این طرح تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و حتما در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان توسعه سنندج آب بهره برداری انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۵۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • زمان واگذاری پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کردستان+فیلم
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است
  • تأمین زمین ۲۶هزارواحدی مسکن ملی در کردستان
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان